Nou curs del Centre d’Estudis de la Procura (CEP)

El Centre d’Estudis de la Procura (CEP) ofereix una oferta formativa de qualitat per a tots els procuradors de Catalunya i any rere any s’ajusta a les necessitats del col·lectiu. Aquest mes d’octubre comença el curs 2017-2018 amb una programació que s’allargarà fins al mes de juny de l’any vinent.

El curs seguirà dues línies d’actuació formatives que han tingut gran acollida en anys anteriors. D’una banda, hi haurà nou sessions del Seminari Procura al Dia, en què es tractaran temàtiques jurídiques potenciant un enfocament pràctic i, de l’altra, es faran tres sessions de l’Aula de Millora Professional, que posarà a l’abast dels procuradors formació a mida en habilitats interprofessionals i transversals.

Entre les novetats d’enguany, cal destacar que l’espai on es realitzaran les sessions del CEP serà la nova seu central del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya i del Col·legi de Procuradors de Barcelona a la Ciutat de la Justícia (carrer Victoria Kent 4-B local) i que l’horari escollit per celebrar-les serà el de 14 a 16 hores.

Font: Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *