1er. Congrés sobre Economia i Justícia

Una justícia ineficaç és una veritable barrera per a la inversió i té conseqüències directes en el bon funcionament de l’economia d’un país. Millorar l’Administració de Justícia per agilitzar-la i apropar-la al ciutadà hauria de ser un compromís compartit per tots els operadors jurídics i pel conjunt de les entitats empresarials i la societat civil. Actualment, segons dades d’un estudi de la Cambra de Comerç de Barcelona i de la Universitat de Barcelona, ​​només es recupera el 21,8% de l’import econòmic de les sentències executades a Catalunya i el termini mitjà del procés per recuperar els imports és de 1 any i 9 mesos. Una situació preocupant, que també es dóna a la resta d’Espanya.

Per tractar aquesta qüestió en profunditat i buscar possibles solucions, el Consejo General de Procuradores de España, el Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya i el Col·legi de Procuradors de Barcelona organitzen el 1er Congrés sobre Economia i Justícia.

El Congrés és la primera trobada especialitzat en l’execució civil i inclourà diverses conferències i taules rodones. Els ponents, reconeguts experts en la matèria d’àmbit nacional i internacional, plantejaran solucions, algunes de les quals podrien incorporar-se en una futura reforma de la Llei d’enjudiciament civil i podrien suposar l’establiment de noves competències en l’àmbit de l’execució per als procuradors .

Perquè l’esdeveniment sigui un èxit, esperem comptar amb la vostra participació. Ja podeu reservar-vos les dates del 15 i 16 de març.

Us hi esperem!

Consejo General de Procuradores de España

Més informació

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *